Hierottiin toisiamme öljyllä

XremeCarBabes

Meillä oli aivan upeat kuvaukset noin kuukausi sitten. Olen erittäin tyytyväinen minun kuviini, olen edennyt tosi paljon malliuralla ja taidoilla.  Meidän upeat mallimammat Kirsi Ojaniemi & Marianne Kallio ovat olleet asialla näiden taitojen kehittymiseen. Asiat on hoidettu hyvin ja selkeästi. Olen erittäin kiitollinen koko porukalle, kuvaajalle mallimammoille ja kilpakavereille. 

Meillä on 29.09.2017 kenraali harkat ennen finaalia 30.09.2017. 

Mitä kenraaliharkkoihin kuuluu?

  • Vaatteiden sovitus
  • Aikataulujen selvittely
  • Koreografian läpi käyminen

Kenraalien jälkeen mennään hotellille rentoutumaan ennen pääpäivää.

Fiilikset?

Tällä hetkellä mua ei ainakaan vielä jännitä yhtään. Pakkailua sun muuta vielä tänä iltana edessä. Mä en oo ikinä ollu edes yötä Lahdessa, kui jännää. Uudet asiat on niin mielenkiintosia, jännään uusia asioita, oikeesti ihan turhaan.

Toivottavasti just sä joka luet tän tuut paikalle Lahden messukeskukseen 30.09-1.10. Nähdään siellä!

Rakkaudella Jenna Julia

Hierottiin toisiamme öljyllä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *