Radalle.com

Mitä tapahtui?

Alotin mallihommat joskus radalle.comin tapahtumista. olin ystäväni Marianne Parkkilan kanssa kuvailemassa harrastus mielessä. (Mariannen ottama kuva).

Kuvista tuli tosi ihania, olin tosi tyytyväinen ja onnellinen. Radalle.comin omistaja Akinattori Salmela laittoi vanhalle babelle Mariannelle viestiä, että kuka tämä tyttö on ja siitä se sitten lähti.

Muistan sen jännityksen ekaan tapahtumaan, se oli aivan kauhea ja ihana jännittävä tunne samaan aikaan. Muistan että mua kiusattiin ja haukuttiin päivittäin ”vitun lutka”, ”susta ei tuu ikinä mitään”,”huomionhakunen huora”. Se tuntu niin pahalta etten ikinä haluis mun vihamiehellekkään niin kamalaa tunnetta. Mut kiitos motiivista kiusaajat, valitettavasti kiusatuista tulee aina jotain suurempaa.

Tähän loppuun haluan vielä laittaa Marianne Parkkilan töitä. Kiitos ♥️

Rakkaudella Jenna Julia

Radalle.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *