Eiks toi oo sitä huume musaa?

I love hardstyle

Eiks toi oo sitä huumemusiikkia?

Mun stylen kuuntelu lähti junnuna scootterin biiseistä. Style on mulle se, joka pistää mun ihon kananlihalle aina. Stereotyyppisesti house ja style molemmat luokitellaan ”huumemusaksi”, ”mitä ihmettä?”. Jos joku kuuntelee iskelmää ni se on ihan mummu, no ei todellakaan. Mä uskon et mun adhd vaikuttaa todella paljon siihen, että tykkään tämän tyylisestä musiikista. Linkissä blogin video jossa olen style keikalla.

Tavoite oisi ensi vuonna lähteä Hollantiin Defqon.1. 

Jos style bileet kiinnostaa, perjantaina E93 itiksessä seuraavat bileet 😍😍😍

Rakkaudella Jenna Julia

 

Tässä näytteenä muutamia mun lemppari biisejä

Eiks toi oo sitä huume musaa?
Merkitty:                

Kommentti “Eiks toi oo sitä huume musaa?

  • 8.9.2017 at 09:37
    Permalink

    Mäki epäilen et ADHD/ADD ja nopeetempone konemusiikki kulkee monilla käsi kädessä. Mun tuttu jolla on ADD, kerto et ku se tekee jotain mikä vaatii keskittymistä, nii psyken kuuntelu samanaikaisesti helpottaa keskittymistä.

    Mä taas tykkään vähä melodisemmasta ja hitaampitemposesta konemusiikista, ja koen et musiikin kuuntelu häiritsee mun keskittymistä, joten en kuuntele musiikkii sillon ku yritän keskittyä

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *