Olen a-seksuaali vastentahtoisesti

Hola!

Mä haluun tehdä blogia elämästä, maailmasta & universumista 21-vuotiaan Helsinkiläisen silmin. Mun mielestä tässä maailmassa on paljon muutettavaa. Haluan ,että kaikki voivat olla onnellisia ja toteuttaa unelmiaan. Mun perusarkeen kuuluu koulu (media-alalla), joogailu, pr-hommat, kuvauskeikkailu, kisailu ja kaikki kivat jutut mitä eteen tulee.

Mä oon kotosin Imatralta asunu myös Joensuussa, Lappeenrannassa, Rautjärvellä, Kesälahdella, Vantaalla ja nyt Helsingissä. Helsinki on mun sielulle koti. Oon tosi henkinen lapsenmielinen ilopilleri ,joka haluaa muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Mul ei oo poikaystävää, mut sinkkuna oleminen on ihan kivaa. Cuddlailu on parasta, se tuntuu vaan hyvältä kun joku paijailee sua. Mä oon a-seksuaali vastentahtoisesti, mut tästä kerron myöhemmin..Olettekin saattaeent lukea siitä jo jotain netistä. Tulen palaamaan aiheeseen lisää blogissani!

Toivon kaikille mukavia lukuhetkiä mun blogin parissa

rakkaudella

Jenna Julia

Olen a-seksuaali vastentahtoisesti

6 kommenttia “Olen a-seksuaali vastentahtoisesti

 • 29.6.2017 at 22:38
  Permalink

  A-seksuaali kirjoitetaan aseksuaali.

  Vastaa
  • 3.7.2017 at 22:29
   Permalink

   Ihanaa kun huomasit näinkin tärkeän asian, pilkun nussiminen on aina ok 🙂

   Vastaa
 • 29.6.2017 at 23:49
  Permalink

  No miksi se on niin vaikeaa vetää vaikka kundilta hanskaan, jos ei muuten seksiä halua? Ei luulis olevan iso asia. En minäkään kaikkia eukkoja halua panna, mutta sormettamisesta tai dildolla antamisesta en ole kieltäytyny, eikä noista ole kukaan pahastunu.

  Vastaa
 • 10.7.2017 at 12:09
  Permalink

  Oottelen ilomielin blogiasi❤️

  Vastaa
  • 16.7.2017 at 18:55
   Permalink

   Ihana kuulla ❤️

   Vastaa
 • 2.8.2017 at 13:23
  Permalink

  Kyllä sut ottais iha varmasti kainaloon 😋😋

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *